Fill 1Created with Sketch.

Forretningsudvikling

Vores erfaring og indsigt fra hundredvis af projekter, relateret til forskellige markeder og brancher, bringer et værdifuldt perspektiv til hvert eneste projekt, produkt og forretning, vi arbejder med.
Kernekalibrering.

Ved du virkelig, hvad kernen i det, du tilbyder er, set udefra og ikke indefra? Er det unikt nok til også, at være kernen i din kommunikation og branding? Vi hjælper aktører med, at finde vej ud af en potentiel identitetskrise. Ofte er det et andet perspektiv eller et andet sæt øjne der skal til, for at tænke din forretning videre til næste niveau. Vi hjælper dig frem til det helt korrekte sæt af kerneværdier og USP’er, som reelt kan skabe en forskel og danne grundlag for den videre strategi for din virksomheds fremtid.

Produkt- & Strategi Feedback.

Vi har set meget! Af samme årsag har vi de bedste præmisser for, at vurdere såvel produkter som go-to-market strategier. Vi har fingeren på pulsen omkring forbruger- og købsadfærd. I kombination med vores kommercielle og konceptuelle designtænkning giver vi dig værdifuld rådgivning samt hjælper dig med, at omdefinere eller optimere produkt, strategi eller virksomhed. Sammen åbner vi muligheder, som du ikke vidste eksisterede.

Markedsanalyse.

Gode idéer er altid en skøn drivkraft. Men før eller siden, inden der for alvor skal investeres tid eller økonomi, er der brug for at teste relevansen af idéen til dit produkt, dit koncept eller din virksomhed. Med en markedsanalyse får du, på ganske pragmatisk og overskuelig vis, de nødvendige indsigter.

Strategiudvikling.

Vi tror på retningslinjer fremfor låste rammer. Vi tror på en vis form for spontanitet og en god grad af parløb med det verden bringer. En strategi er værdiløs, hvis der ikke er albuerum til, at agere i det verden og morgendagen bringer. Derfor arbejder vi altid ud fra en milepæls-tankegang, som giver dig uvurderlige pejlemærker, når vi udvikler strategier, til virksomheder, projekter eller produkter.

Procesoptimering & Problemløsning.

Vi kender det alle. Fornemmelsen af, at noget kunne gøres smartere, hurtigere eller bedre. Men hvor skal man starte. Og hvad er egentlig problemet. Med et andet perspektiv, erfaring fra mange forløb, projekter og brancher, hjælper vi dig med både definering af et givent problem, løsningen af problemet samt optimering af de omkringliggende processer.

Digitalisering.

Ordresystemer, digitale værktøjer og ikke mindst data-drevet intelligens. Den virkelige verden er stadig vores foretrukne, men vi elsker alt det vi får givet fra den digitale verden, når vi implementerer de rigtige værktøjer i en virksomhed eller organisation. Vi håndterer alt fra analyse af din virksomhed til rådgivning, udvikling og til sidst implementering, coaching og drift.

Group 16Created with Sketch.

Konceptudvikling

Vi er eksplorative af natur, og ikke bange for dybt vand. Udstyret med hjerner, som er trænet til, at løse problemer og udvikle attraktive koncepter, bringer vi en både strategisk og pragmatisk tilgang til den måde produkter, indsatser, kampagner og forretninger opfattes på og bør udvikles.
Eksplorativ facilitering.

Se verden med nye øjne. Hver dag bevæger vi os på tværs af globale trends, virksomheder og markeder. Vi er uddannet til, at indkapsle problemer og nedbryde barrierer på tværs af forskelligartede udfordringer. Når vi faciliteter eksplorative processer, hjælper vi dig med, og inspirerer til – populært sagt – at tænke ud af boksen mod bæredygtige løsninger.

Idégenerering.

Vi lever af, at udvikle bæredygtige ideer og problemløsning i den virkelige verden. Med en given udfordring som kerne, faciliterer vi en idégeneringsproces, hvor outputtet er et komplet katalog med koncepter, ideer og eksempler på succesfulde eksekveringer. Kataloget fungerer som en central kilde til inspiration, når du enten selv går videre eller vi fortsætter parløbet sammen.

Mad- & Menukoncept.

Vi er drevet af, at skabe gode oplevelser omkring mad og drikke, og vi er meget bevidste om, at mad ikke blot er mad. Vi forstår, at visse steder fungerer ét madkoncept, mens der andre steder skal andet til. En holistisk tilgang til verden, og forståelse for forbrugeradfærd, gør, at vi ikke alene arbejder med smag når vi udvikler madkoncepter. Hos os indeholder helstøbte madkoncepter en grundig forståelse for økonomi, den praktiske eksekvering, implementering i netop din virksomhed, coaching af personale og vedvarende optimering af driften på såvel forretnings-siden som dit personale.

Visuel Profil & Personlighed.

Indpakningen er afgørende vigtig. Uanset om det drejer sig om fysiske rammer, et fysisk eller digitalt produkt, eller det visuelle fundament for hele dit brand, indsats eller kampagne. Det er bevist mange gange, at den bedste indhold sjældent opdages, hvis indpakningen ikke er indbydende og relevant. Hos FINT&FLOT er én af vores hjørnesten netop formgivning og hele den visuelle formidling. Parløbet mellem indpakning og indhold skal være sundt og balanceret.

Packaging Design.

Én af de allervigtigste discipliner når vi kigger på retail produkter. Hylderne i supermarkederne, butikkerne og sågar i webshops, er stærkt kompetitive. Det er en udfordring, at vinde forbrugernes øjne og opmærksomhed – og endnu sværerer er det, at få dit produkt i indkøbskurven – uden et gennemtænkt design på din indpakning. Det drejer sig om, at kende sin målgruppe og sine konkurrenter. Vi er med fra valget omkring typen af indpakning til færdigt design og produktion.

Prototyping & TAF.

Verden er oversvømmet med gode ideer. Men at konceptualisere ideen, tage den fra idé til eksekvering eller være i stand til at dræbe ideen igen – hvis nødvendigt – er den virkelige opgave. Vi er gode til det, og vi insisterer på at fortælle dig sandheden fremfor, at tale dig efter munden.

Vi hjælper med at skabe en prototype af et givent produkt, som derefter, gennem Test, Analyse, Feedback (TAF), giver os uvurderlig information. At prototype og teste løbende er en central del af vores måde at arbejde på. Ultimativt foretrækker vi fejle tidligt, så vi kan justere i tide.

Fill 1Created with Sketch.

Oplevelsesdesign & Flow

At skabe en relevant oplevelse samt det mest optimale flow er en aldeles forretnings-afgørende disciplin, som ikke alle mestrer. Interaktionen mellem din forretning og slutbrugeren er påvirkelig. Ligeledes er flow. Vi sørger for, at påvirkningen er positiv.
Indretningsdesign.

Din indretning og fysiske rammer er helt enormt vigtige. Ikke mindst er det vigtigt, at dit fysiske udtryk hænger sammen med dit produkt og resten af din virksomhed. Vi faciliterer processen med dig og håndterer den konceptuelle del af indretninger, hvorefter vores fælles arbejde overdrages til den rette partner.

Gæste- & Kundeflow.

Flow hænger uløseligt sammen med indretningen, og er mindst ligeså vigtigt, som lækre farver, materialer og æstetik. Vi hjælper med, at udvikle det mest optimale flow, både på de interne linjer, men i særdeleshed for dine gæster og kunder.

Køkken-indretning.

Indretningen af en arbejdsplads og et motorrum, hvor hvert eneste skridt tæller og hvert lille tiltag mod optimerede arbejdsprocesser, er vigtig. Forkerte beslutninger netop omkring køkkenet, når vi fokuserer på restaurationsvirksomheder, kan dybest set være det som bliver hele forskellen for butikken.

Touch Point Mapping.

Hvis vi skal arbejde med gæsteoplevelsen, på tværs af den virkelige og digitale verden, må vi først logge hvor mange steder der er et touch point med gæsten. Vi hjælper med en gennemgående analyse og dernæst en komplet samt visuel rapportering af de forskellige berøringsflader. Sidst står vi tilbage med en række af anbefalinger, som alle kan optimere og forbedre gæsteoplevelsen.

Customer Experience (CX / UX).

Gode og relevante oplevelser er på samme tid super abstrakt og det bedste område, at differentiere sig på. Vi tror på, at gode oplevelser skabes med baggrund i grundigt kendskab til sin målgruppe, egen virksomhed og med fokus på sanserne. Menneskets hjerne føler 100 gange hurtigere end den tænker. Oversat handler det om, at oplevelser skabes med respekt for, en helstøbt stimulans af sanserne. Det er dufte, lyde, materialer, farver og smage. I den digitale verden, spiller bevægelsesmønstre, mikrointeraktioner, tone-of-voice også alle enormt store roller.

Content Creation.

Vi skaber indhold. Teori er først værdifuldt på det tidspunkt der er et konkret indhold. Vi skaber billeder, film, tryksager, way-finding og skiltning. Vi skaber historier, fortællinger og beretninger. Vi elsker, at skabe og uden denne vigtige del, eksisterer vi ikke. Vi er først og fremmest håndværkere, som elsker at skabe.

Fill 1Created with Sketch.

Aktivering & Salg

Vi tænker salg og afsætning i alt hvad vi gør. Vi har stor respekt for, at en hvilken som helst indsats reelt er værdiløs, hvis den ikke har positiv effekt på bundlinjen. Fordi vores kompetencevifte er bred, mens vores team er relativt småt, er produktudvikling, strategi, profilering, salg og afsætning allesammen parallelle forløb i én og samme proces hos os. Vi nedbryder kompleksitet samt skaber letforståelige og salgbare løsninger.
Aktivering.

Den ærlige sag er, at der ikke sker noget uden aktivering. Uanset om du har det flotteste sted, bedste film, lækreste menu, smukkeste interiør – så skal det aktiveres. Uden aktivering, intet salg. Vi har stor erfaring, og bevist succes, indenfor såvel salg som aktivering – det er en disciplin vi holder enormt meget af.

En god salgsindsats starter med indgående kendskab til “produktet” vi sælger samt målgruppen vi sigter efter. Bevæbnet med vores viden omkring forbrugeradfærd og købsmønstre, kombineret med vores kompetencer indenfor formidling, design og formgivning, og til sidst vores hang til eksekvering, får du en partner, som både flytter dig og dit salg.

Medieplanlægning & Produktion.

Placeringen af dine indsatser er et mindst ligeså vigtigt element som selve produktionen af din salgsindsats. Vi kobler dig med de rette partnere i relation til dit produkt, virksomhed eller kampagne, og sammen skaber vi det fornødne overblik over medie-landskabet.

Produktionen af assets til et salgs- og aktiveringsfremstød påtager vi os, i vores integrerede designafdeling, så der er en rød tråd fra idé til aktivering i markedet.

Salgsstrategi.

En ufokuseret indsats er både dyr og ineffektiv. Vi arbejder struktureret med salgsstrategi og salgsfremmende aktiviteter, som bakker hinanden op. Vi tror på, at hvis strategien udvikles rigtigt, kan vi skabe selvaktiverende økosystemer omkring de forskellige elementer, som vi ønsker iscenesat gennem indsatsen. Ligeså vigtigt er det, at definere hvilke indsatser man tror er mest effektfulde, og koordinere disse med den virkelige verden.

Hos FINT&FLOT arbejder vi med salgsstrategi ud fra et pragmatisk mindset hvor opgaven ikke må blive mere kompleks, end den kan eksekveres. Teorien skal altid lede til det håndgribelige.

Design.

Tekst-arbejde.

Top
[borgholm_core_section_title tagline="oh hello you" title="Award-winning creative agency." subtitle="Delivering high-quality projects for international clients. Ask us about digital, branding and storytelling." line_break_positions="1" disable_title_break_words="no" special_style_positions="2" title_tag="span" subtitle_margin_top="29px" enable_text_custom_styles="yes" text_color="#000000" _element_width="initial"]

GENERAL INQUIRIES
borgholm@qodeinteractive.com

SOCIAL MEDIA