En dynamisk virksomhed kræver en
Dynamisk Master Identitet
Baggrund

I 2018 startede vi et tæt samarbejde med Porsborgs. Virksomheden favner bredt, og havde brug for en visuel platform, som kunne indramme et mangfoldigt mix af aktiviteter. Ikke mindst, bestod vores arbejde også i, at skabe en identitet til Porsborgs, som man kan arbejde ud fra over de kommende år. Se bare her.

Find out more

Dynamisk Master Identitet

Sommetider møder man mennesker, med en så stor virkelyst, at de kan gøre dig både forpustet, inspireret og skræmt. Det er den slags mennesker, som med al deres power og ambitioner, tegner holdet bag gastro-virksomheden Porsborgs.

Vores udfordring var, at skabe en identitetsplatform, som kunne omfavne samtlige aktiviteter under koncernen. Opgaven var både udfordrende, sjov og ganske lærerig – på allermest positiv vis.

Location:
Ribe, Danmark
Date:
Omfavnende og fleksibel

Logoet og det overordnede udtryk

Porsborgs-logoet er udviklet med henblik på, at virksomheden er i konstant udvikling. Porsborgs havde brug for en "ramme" til at omfavne eksisterende og kommende aktiviteter. En fleksibel ramme som ikke satte begrænsninger for udviklingen af virksomheden. Resultatet er en identitet som er tænkt modulært, og som kan udvikle sig ud fra tre parametre; Branch, Location, Activity.
Levende og uden begrænsninger
Hensigten har været at skabe en levende identitet med stærke, men få, holdepunkter. Porsborgs skal have høj fleksibilitet i anvendelsen af forskellige materialer og grundfarver, således man kan tilpasse sig et for altid dynamisk marked. Den røde tråd i Porsborgs identitet er sansen for kvalitet, detaljer og de gode oplevelser. Netop derfor må den visuelle profil ikke blive for begrænsende.
Tagline

Title

Subtitle

Long text

Tagline

Title

Subtitle

I 2018 startede vi et tæt samarbejde med Porsborgs. Virksomheden favner bredt, og havde brug for en visuel platform, som kunne indramme et mangfoldigt mix af aktiviteter. Ikke mindst.

Bjarne Christensen

Strateg & Forretningsudvikler

Top
[borgholm_core_section_title tagline="oh hello you" title="Award-winning creative agency." subtitle="Delivering high-quality projects for international clients. Ask us about digital, branding and storytelling." line_break_positions="1" disable_title_break_words="no" special_style_positions="2" title_tag="span" subtitle_margin_top="29px" enable_text_custom_styles="yes" text_color="#000000" _element_width="initial"]

GENERAL INQUIRIES
borgholm@qodeinteractive.com

SOCIAL MEDIA