Photo
Kreafunk
Baggrund

KREAFUNK er et dansk livsstilsbrand med en simpel filosofi: Livet bør ikke være en evig stræben efter det perfekte. Vi hylder og omfavner forskelligeheden i det ordinære og ganske almindelige liv, hvor det er de små ting, der gør det ekstraordinært.

Dance

Don't live to retire. Dance while the music is playing

Du behøver ikke at bestige bjerge for at få et godt liv. Du behøver ikke at have et hjem fyldt med designermøbler for at imponere. Du behøver ikke at se perfekt ud for at være cool. Bare glem perfektion! KREAFUNK er for de mennesker, som nyder nærværet og autenticitet i hverdagen. For dem der virkelig ved, hvordan man tuner ind på det gode liv. Vi opfordrer alle til at få det bedste ud af livet. Når som helst. Hvor som helst.

Kunde:
KREAFUNK
Location:
Århus, Danmark
Date:

Vores rolle

Vi har håndteret planlægning, styling, miljø samt photoshoot og redigering. Gennem processen har vi lagt vægt på, at udtrykke DNA'et KREAFUNK brandet bygger på.
Produkter
Kreafunk

aMOVE

aMOVE er en kompakt, ultralækker, trådløs Bluetooth højtaler, som gør det nemt at tage musikken med. Den er let at forbinde til din smartphone, og musikken er klar på et splitsekund, uanset hvor og hvornår du har brug for den.

Kreafunk

aFUNK

Dette er i sandhed en blændende skønhed. Mød aFUNK - en trådløs Bluetooth højtaler i en klasse for sig selv. Designet består af forskellige cirkulære elementer, og det gør lyden tilmed også, da den bliver spredt ud i rummet i 360 grader.

Brobyggende DNA

Tilbehør, når du er på farten.
Interiør, når du er hjemme

KREAFUNK er etableret i 2011 af Kenneth og Ruben. Med KREAFUNK stræber man efter at bygge bro mellem kreativitet og funktionalitet ved at kombinere disse i stilrene og moderigtige designs. Den komplette kollektion består af livsstilsprodukter, som bringer afslappende toner og urbane rytmer ind i alles liv.

Hos KREAFUNK er man bevidst om, at livet er blevet mere og mere nomadisk. Alt skal være nemt at tage med sig. Derfor har vi gjort mobilitet til en essentiel del af vores design DNA.

Tagline

Title

Subtitle

Tekst

Bjarne Christensen

Strateg & Forretningsudvikler

Top
[borgholm_core_section_title tagline="oh hello you" title="Award-winning creative agency." subtitle="Delivering high-quality projects for international clients. Ask us about digital, branding and storytelling." line_break_positions="1" disable_title_break_words="no" special_style_positions="2" title_tag="span" subtitle_margin_top="29px" enable_text_custom_styles="yes" text_color="#000000" _element_width="initial"]

GENERAL INQUIRIES
borgholm@qodeinteractive.com

SOCIAL MEDIA